Inici Actualitat Tres petits focus d’incendi afecten camps al barri de Mont-rodon de Taradell

Tres petits focus d’incendi afecten camps al barri de Mont-rodon de Taradell

0
COMPARTIR

Aquest dijous al migdia s’han produït tres petits focus d’incendis en camps del barri de Mont-rodon de Taradell. Els focs s’han produït tots al costat de la via del tren, cosa que indicaria que d’aquí podria provenir la causa més probable.

En concret, han afectat uns 100 metres quadrats, 50 i 20, respectivament. Fins al lloc dels focs, s’hi han desplaçat dotacions dels Bombers de la Generalitat, Agents rurals i vehicles de l’ADF.

Però, l’incendi més important s’ha produït en terme municipal de Malla, també en un camp just al costat de la via del tren, tocant a la C-17. En aquest cas, hauria afectat uns 5.000 metres quadrats d’un camp amb palla acabada de segar. Els Bombers han intervingut cap a les 3 de la tarda i han extingit l’incendi ràpidament.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments