Inici Actualitat La UD Taradell tanca quatre fitxatges de cara a la lliga 2018-2019

La UD Taradell tanca quatre fitxatges de cara a la lliga 2018-2019

0
COMPARTIR

Les noves incorporacions venen a completar una plantilla que patirà poques baixes i que busca augmentar la competitivitat per aspirar a més. Recordem que l’equip taradellenc va acabar en sisena posició la lliga.

El tècnic Gerard Pallarès comptarà amb una plantilla més àmplia, sense oblidar els jugadors del 4a Catalana. De fet, alguns d’ells faran la pretemporada amb l’equip de 3a Catalana. Cal destacar que dels quatre nous fitxages, tres són joves taradellencs que jugaven fora. I és que una de les filosofies del club és recuperar jugadors taradellencs. Els nous fitxatges són els següents:

  • Oriol Tusell: jove taradellenc migcampista. Procedent del juvenil preferent del Manlleu
  • Oriol Povedano: mitjapunta taradellenc. Portava un any sense jugar
  • Joan Sala: jove micampista taradellenc. Procedent del juvenil preferent del Vic Riuprimer
  • Martí Pedrón: migcampista ofensiu. Procedent del Folgueroles

Pel que fa al capítol de baixes, hi ha confirmades les del porter Guilem Ges, i les dels jugadors Nadir i Guillem Serrabassa (aquest últim iniciarà la temporada amb el 4a Catalana). El capítol de fitxatges no està tancat i segurament es concretaran més incorporacions.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments