Inici Actualitat Les versions dels Albercocks enceten dissabte els Juliols a la fresca de...

Les versions dels Albercocks enceten dissabte els Juliols a la fresca de Taradell

0
COMPARTIR

Com és habitual al mes de juliol, l’Ajuntament de Taradell programa propostes culturals i d’oci. Aquest 2018 hi haurà cinc propostes.

La primera comença dissabte a la nit a la Plaça hi haurà concert de versions amb el grup Albercocks. Començarà a les 11 de la nit i s’interpretaran temes de melodies de dibuixos animats com El Rei León, Pocahontas o Bob Esponja. A ritme d’ska, rumba i reggae es farà un repàs als clàssics més escoltats.

Homenatge als Brillant’s

El divendres 13 de juliol a can Costa es farà un acte d’homenatge al grup The Brillant’s. Consistirà en la presentació d’un documental elaborat pel Grup de Recerca Local de Taradell sobre la història del grup a partir de les 10 de la nit i, tot seguit, un concert dels músics de la banda i fi de festa amb el grup Els Gats. També hi haurà una exposició amb material i documentació de la formació muscial.

Aquell mateix cap de setmana, però diumenge, hi haurà havaneres a la Plaça amb els Pescadors de l’Escala a partir de les vuit del vespre.

Toni Albà, a Taradell

Un dels plats forts serà a la nit humorística que tindrà lloc el dissabte 21 de juliol a les 10 de la nit als jardins de can Costa. Toni Albà, amb el seu ‘Audiència I-real‘ serà l’encarregat de posar l’humor. Finalment, el diumenge 29 a les 7 de la tarda a la Plaça de les Eres, es tancarà el cicle amb l’espectacle infantil Marremango a càrrec de Pep Callau.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments