Inici Actualitat Oriol Coromina, de l’INS Taradell, rep dos guardons acadèmics

Oriol Coromina, de l’INS Taradell, rep dos guardons acadèmics

0
COMPARTIR

El taradellenc Oriol Coromina, de l’INS Taradell, ha rebut dos guardons acadèmics en pocs dies. Amb el treball ‘Proposta de mètode per a la identificació precoç d’indicis d’oïda absoluta’, ha obtingut el primer premi de l’11a edició del Premi al Millor Treball de Recerca de Batxillerat del Cabrerès. El guardó es va lliurar el 16 de juny a l’Ajuntament de l’Esquirol.

També ha rebut el premi ex aequo Eumo-dc de la 20a edició dels Premis als millors treballs de recerca d’estudiants de Batxillerat que la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya va condedir a l’aula magna de la UVic el 26 de juny.

A partir de l’estudi dels processos neurològics que intervenen en la percepció i la identificació dels sons, i un cop analitzades les diverses teories sobre la gènesi de l’oïda absoluta, el treball de l’estudiant de 2n de batxillerat de l’Institut de Taradell identifica i defineix aquesta capacitat consistent a identificar exactament un so sense referències externes i crea una metodologia per poder identificar nens i nenes d’entre 6 i 8 anys que podrien desenvolupar-la.

Premi de l’Ajuntament de l’Esquirol
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments