Inici Actualitat Josep Maria Freixas, segon, als 2 Dies de Fontanals de Cerdanya d’orientació

Josep Maria Freixas, segon, als 2 Dies de Fontanals de Cerdanya d’orientació

0
COMPARTIR

Josep Maria Freixas, del CET, va quedar en segon lloc de la categoria Homes 21A a la classificació final a les curses d’orientació dels 2 Dies de Fontanals de Cerdanya, celebrades els dies 30 de juny i 1 de juliol. A la cursa de llarga distància que es va córrer dissabte, Josep Maria Freixas es va classificar el primer, però l’endemà diumenge es va classificar en tercer lloc de la cursa de mitja distància de manera que la suma de les dues curses el va situar a la segona posició.

Els orientadors del CET Meritxell Freixas i Marc Ballabriga també van participar en aquestes curses. Meritxell Freixas va quedar situada en una destacada quarta posició de la classificació final de la categoria Dones 21A, tot i haver aconseguit el primer lloc a la cursa de mitja distància del diumenge, perquè el dissabte es va classificar en desè lloc ja que va fer alguns errors que li van fer perdre molt temps; i Marc Ballabriga, es va classificar en desè3 lloc de la classificació final a la categoria Homes 21A.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments