Inici Actualitat La urbanització de la Roca celebra aquest cap de setmana la seva...

La urbanització de la Roca celebra aquest cap de setmana la seva festa major

0
COMPARTIR

Cap de setmana d’activitats festives per als veïns de la urbanització de la Roca de Taradell. Durant tres dies celebren la Festa Major d’estiu, que s’encetarà divendres al vespre amb una caminada nocturna popular a partir de les 9 del vespre. L’inici serà a la pista.

De cara a dissabte, a les 12 del migdia hi haurà la visita dels gegants. Però la majora d’activitats seran de tarda i s’iniciaran a les 4 amb un concurs de dibuix per trobar la mascota del barri. A les 5 està previst un berenar popular a la pista que servirà per fer un concurs gastronòmic i premiar el berenar més bo i el més original d’entre les propostes. Tot seguit, festa de l’escuma. De cara al vespre, no hi faltarà el sopar popular i espectacle amb el Mag Xulé amb un final amb discomòbil.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments