Inici Actualitat La Coral l’Arpa de Taradell celebra el 25è aniversari amb un concert...

La Coral l’Arpa de Taradell celebra el 25è aniversari amb un concert de les millors obres de teatre musical

0
COMPARTIR

Sota el títol ‘Viu el musical!’ la Coral l’Arpa de Taradell oferirà aquest diumenge 1 de juliol a la tarda un concert d’estiu. L’actuació oferirà un recull de cançons de les millors obres de teatre musical i servirà per commemorar el 25è aniversari de la Coral.

Al concert també hi actuarà la Coral Montau de Begues, que ja fa setmanes que assaja per a l’ocasió. També està previst l’actuació de diversos músics en directe, tot sota la direcció de Christina Koch i Pere-Mateu Xiberta. El concert començarà a les 7 de la tarda al Centre cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments