Inici Actualitat 49 persones aquest 2018 als cursos per aprendre català de Taradell

49 persones aquest 2018 als cursos per aprendre català de Taradell

0
COMPARTIR

L’Ajuntament de Taradell, conjuntament amb els programes de Convivència i Dinamització de Gent Gran de la Mancomunitat La Plana, han organitzat tres cursos de capacitació lingüística en català aquest curs. Van començar entre setembre i octubre de 2017 i han finalitzat aquest mes de juny de 2018 a l’escola municipal de l’Arpa.

Per una banda, es varen oferir dos cursos adreçats a persones d’origen estranger. Un d’alfabetització per a persones no alfabetitzades als seus països d’origen que s’emmarcava dins el programa ‘Lletres per tothom’, promogut per la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania, en col·laboració amb Càritas Diocesana de Vic, i finançat per la Fundació La Caixa; i l’altre de nivell inicial i bàsic. Per l’altra banda, també s’ha fet el curs per a persones de més de 60 anys emmarcat dins el projecte de tallers Gent Gran Activa.

En total hi han participat un total de 49 persones de les quals 40 són vinguts de Nigèria, Tailàndia, Polònia, Brasil, Geòrgia, Hondures, Rússia, Geòrgia, Marroc, Uruguai, Espanya, Colòmbia, Índia, Veneçuela i Nepal. El grup de nivell inicial-bàsic va aprofitar per celebrar el final de curs amb un tastet de diversos plats cuinats pel grup. I pel què fa al grup d’alfabetització, va acabar el curs a la Biblioteca on varen poder fer-se el carnet i endur-se el seu primer llibre per començar a practicar durant les vacances d’estiu.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments