Inici Actualitat Enderrocat l’antic dispensari de Taradell que acollirà 16 habitatges tutelats

Enderrocat l’antic dispensari de Taradell que acollirà 16 habitatges tutelats

0
COMPARTIR

L’antic dispensari de Taradell ja està enderrocat del tot. Aquest edifici, situat al carrer Ramon Pou, serà el lloc on s’hi construiran 16 habitatges tutelats per a persones amb necessitats, però certa autonomia. De moment, s’ha començat a tirar a terra l’antic dispensari.

Amb l’habilitació del dispensari es passarà a tenir un total de 33 habitatges tutelats, que fins ara estaven ubicats a la Residència Vilademany. Allà es podrà ampliar el nombre de places residencials, per tenir-ne un total de 80.

Els nous habitatges tutelats serà de tres tipus diferents per adaptar-se a totes les necessitats. N’hi haurà d’individuals o dobles per a matrimonis o parents. També n’hi haurà de dobles compartits per amb habitació o bany individual. I, finalment, una tipologia de familiar per a 3 persones. Cal destacar que alguns també estaran adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, que no necessàriament han de ser gent gran.

L’antic dispensari també acollirà el servei de menjador social perquè acostuma a ser utilitzat per persones autònomes. El menjador tindrà capacitat per 60 persones.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments