Inici Actualitat Bona participació al Torneig CreaTTIu Intercomarcal

Bona participació al Torneig CreaTTIu Intercomarcal

0
COMPARTIR
Cinc jugadors del TT Mont-rodon i el CPE Taradell van participar aquest dissabte passat a la tarda a les instal·lacions de Les Pinediques en el Torneig CreaTTIu, organitzat per el TT Intercomarcal. En total hi van participar 26 jugadors.

Es tractava de jugar partits en equips de dos que es decidien a sorteig quan s’arribava, i després de fer una primera fase de grups, s’acabava disputant les eliminatòries. L’únic requisit per poder participar era, a part de formar part del TTI, portar alguna cosa de menjar o beure pel berenar de la mitja part de la competició.

El millor jugador local classificat va ser en Genís Baucells que feia parella amb Joaquim Azcón (TT Sant Vicenç-Borgonyà) que van ser quarts. Jordi Forcada, que feia equip amb Daniel Tura (CTT Arbúcies), van perdre a quarts de final; i Sacha Cardozo, fent equip amb Arnau Llobet (Girbau Vic TT), i la parella formada per Werner Howad i Arnau Sánchez van perdre a vuitens de final.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments