Inici Actualitat Novetats literàries del juny de 2018 a la Biblioteca de Taradell

Novetats literàries del juny de 2018 a la Biblioteca de Taradell

0
COMPARTIR

Avui us presentem novetats literàries que han arribat a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font aquest mes de juny de 2018. Recordem que a la web, a l’apartat on posa Biblioteca trobeu la pàgina dedicada a les novetats bibliogràfiques de cada mes. Esperem que sigui del vostre interès.

 

Novel·la

Amor es la respuesta| Carmela Díaz

Madrid: La esfera de los libros, 2017

Sinopsi: És la novel·la de cinc generacions de dones excepcionals i la recerca d’un tesor. Una gran aventura que comença entre els murs de l’Imperi Otomà, ens condueix cap a la cort de Nicolau II, el darrer zar de Rússia i recau a la misteriosa vida d’una lady anglesa i la seva néta, una ella antiquària que en la recerca dels seus orígens també trobarà l’amor.

El testament transcendental de Herr Rocamora | Pere Colomer

Barcelona: Edicions Saragossa, 2018

Sinopsi: En Marc obre una capsa que li va deixar el seu pare. Ell i els lectors hi trobaran part de la història de tres generacions dels Rocamora, en Marc, el pare i l’avi. El pare, l’Ignasi, és l’eix de la narració; es mou en dos nuclis, a Barcelona hi té la família, a Berlín el treball i els amics, i a les dues ciutats, les dones que estima. Després de la mort del seu pare l’envaeixen una sèrie d’interrogants: el pare tenia una doble vida? Quin misteri amaga la casa que volen enderrocar a Berlín? Com pot estimar dues dones? Què li està passant a ell?

Els romanents | Víctor Garcia Tur

Barcelona: Empúries Narrativa, 2018

Sinopsi: Els romanents és una novel·la sobre l’enfrontament entre els pares i els fills. La família protagonista la forma una parella d’expunks i un adolescent adepte d’una peculiar tribu
urbana que, per descomptat, els adults no comprenen. Tres veus alternen la narració: el soliloqui d’una mare que vol comprendre, els fragments d’un dietari adolescent i les improbables seccions d’un assaig titulat Brevíssima relació de les heretgies. Del contrapunt de veus en surt una novel·la inquietant, on el sinistre neix entre les quatre parets de la llar. L’heretgia succeeix a casa.

La veritable vida d’en Sebastian Knight | Vladimir Nabokov

Barcelona: El Cercle de Viena, 2018

Sinopsi: Dos mesos després de la mort del cèlebre novel·lista Sebastian Knight, el seu germanastre, anomenat ‘V’, decideix escriure’n una biografia que hauria de servir per deixar en evidència el qui va ser el seu agent literari, que no ha dubtat a fer circular falsedats sobre el Sebastian. Però qui era realment en Sebastian Knight? Com destriar el que és cert del que és fals? Era l’escriptor que enlluernava tothom a les conferències, o bé l’home reservat i profundament marcat per dues estanyes històries d’amor?

Reino de fieras | Gin Philips

Barcelona: Penguin Random House, 2018

Sinopsi: Lincoln és un bon nen. Amb quatre anys és curiós, intel·ligent i ben educat. Fa el que la seva mare li diu i segueix les normes. Però un dia, una visita al zoo es converteix en un malson. Joan es veu atrapada amb el seu fill i haurà de treure forces d’allà on pugui per trobar el coratge per protegir-lo a qualsevol preu. Inclús si això significa creuar la línia entre el bé i el mal.

 

Novel·la juvenil

El soterrani| Natasha Preston

Barcelona: Grup 62, 2017

Sinopsi: L’has de conèixer per poder-te’n escapar. Quatre noies tancades per un segrestador. Elles són les seves flors, les seves perfectes i pures flors. Però, quant temps podran sobreviure dins d’un soterrani?

 

La cova dels dies| Marc Artigau Queralt

Barcelona: Grup 62, 2018

Sinopsi: La nit en què la Júlia fa divuit anys, el seu avi mor. El matí de l’enterrament, quan busca la documentació per a la funerària, la Júlia no troba el DNI, ni cap factura a nom seu, ni
comptes, ni cap document… Sembla que l’home no hagi existit mai. A partir d’aquí, comença una aventura delirant per descobrir qui era en realitat l’avi i per trobar el motiu de la seva mort. La Júlia no s’imagina el que l’espera: la descoberta d’una cova dels
dies, un lloc secret i diminut de la terra on no existeix el temps…

La noia de la caravana| Xavier Gual

Barcelona: Grup 62, 2018

Sinopsi: La Laura, una adolescent de setze anys, marxa de cap de setmana amb en Kilian, el noi que li agrada. Tot i que ella sent una mica de por, passen la nit en una caravana d’un càmping abandonat. Però l’endemà el noi ha desaparegut, i la Laura comença a fer descobriments estranys: petjades desconegudes a terra, piles de fils de coure que apareixen i desapareixen, missatges que l’insten a fugir escrits a l’entrada de la caravana…

Un tresor a la neu| Marie McSwigan

Barcelona: Viena edicions, 2017

Sinopsi: A Noruega, ningú no oblidarà l’hivern del 1940. Soldats alemanys van ocupar el país i van arribar fins i tot al poblet de Riswyk, on vivia en Peter Lundstrom i la seva família. Escapar-se del seu control semblava del tot impossible… però l’oncle Victor va explicar a en Peter com podien burlar l’enemic i salvar Noruega dels nazis: es tractava que ell i els seus amics passessin lingots d’or valorats en 9 milions de dòlars amagats als seus
trineus, fent veure que feien curses entre ells, i els duguessin a la costa, on trobarien un vaixell aliat que portaria el tresor de Noruega a un lloc segur.

Podeu trobar més llibres al catàleg següent:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments