Inici Actualitat Inspiring tanca la temporada amb una taula rodona on participaran esportistes de...

Inspiring tanca la temporada amb una taula rodona on participaran esportistes de renom

0
COMPARTIR

Aquest divendres 22 de juny finalitza la temporada d’Inspiring d’aquest 2018, organitzada per l’Ajuntament de Taradell amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i de l’Associació de botiguers de Taradell.

Un dels actes finals destacats serà a les 7 de la tarda al passeig de Domènec Sert, on es farà una taula rodona, moderada per Josep Antoni Vallbona i amb la participació de 6 esportistes reconeguts. Sota el títol ‘Esport com a lema de vida‘, comptarà amb Roger Tuneu esportista de muntanya i participant a la Titan Desert en el projecte social ‘Els límits els poses tu‘; Titi Roca, exjugador d’hoquei patins guanyador de tres campionats del món i actualment regidor d’esports de l’Ajuntament de Vic; Ferran Latorre, alpinista professional que ha fet el cim en 13 muntanyes de 8.000 metres; Marta Sànchez, campiona d’Espanya en triatlons en distància Sprint; Patricia Sànchez, formada a la Real Escola Andalusa d’art eqüestre; i finalment Pep Sànchez, esportista d’ultrarunnings, ultratails quadriatlons i raids d’aventura. Tots ells explicaran com viuen o han viscut l’esport, i quines experiències entorn a la seva disciplina han pogut viure.

El mateix dia es realitzaran activitats esportives gratuïtes per a totes les edats a càrrec de l’EAS Taradell com zumba infantil o body pump, es podrà practicar bàsquet amb cadira de rodes a càrrec de la Federació Catalana d’Esport per a persones amb discapacitat física i la mainada podrà conèixer el món dels cavalls i muntar amb ponis. Finalment, els assistents gaudiran d’un piscolabis com a cloenda de la temporada d’Inspiring primavera.

Inspiring s’ha dut a terme durant els mesos d’abril, maig i juny de les 5 de la tarda a les 9 del vespre. Aquesta primavera s’hi han pogut trobar parades i activitats relacionades amb la temàtica desenvolupada cada mes, parades de mercat fix, concerts i foodtrucks.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments