Inici Actualitat Quatre alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès premiats al Concurs...

Quatre alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès premiats al Concurs literari de Gurb

0
COMPARTIR
D'esquerra a dreta: Aina Garcia-Talavera Mora, Laura Tió Barfull, Núria Calabia i Janna Mora Jecks

Quatre alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès de Taradell van rebre un guardó a la 30a edició dels Premis literaris Ajuntament de Gurb. Aquest certamen té un apartat per joves concursants d’escoles fora de Gurb.

El premi ‘Ot el Bruixot’ al millor text narratiu escrit per un estudiant de 3r de Primària fora de Gurb va ser per l’alumna taradellenca Janna Mora Gecks amb una narració sobre el calendari d’Advent. Es va endur de premi un lot de llibres.

El premi ‘Pilarín Bayés’ al millor text narratiu escrit per un estudiant de 4t de Primària fora de Gurb va ser per l’Aina Garcia-Talavera Mora per una narració sobre una maquiladora i els seus objectius de futur. També de premi un lot de llibres.

En el Premi ‘Emili Teixidor’ al millor text narratiu escrit per un estudiant de 6è de Primària també va tenir una premiada taradellenca. Va ser per Núria Calabia per una narració sobre un parc infantil abandonat.

Cal destacar que també es va concedir un accèssit a la Laura Tió Barfull, de 6è de Primària, per una narració on l’autora dona veu a l’escultura que hi ha al Centre cultural Costa i Font.
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments