Inici Actualitat Taradell va acollir la Nit dels Campions 2018 de futbol

Taradell va acollir la Nit dels Campions 2018 de futbol

0
COMPARTIR
Foto: Federació Catalana Futbol

El Centre Cultural Costa i Font de Taradell va acollir aquest dijous al vespre una de les 13 Nit de Campions que se celebren arreu de Catalunya, organitzades per la Federació Catalana de Futbol. A Taradell s’hi van reunir els equips de la comarca d’Osona amb la presència d’unes 700 persones.

Es van lliurar els premis als campions i campiones de lliga 2017-2018, i també dels guardons especials que es va atorgar a diferents personalitats. Entre aquests un taradellenc. Jordi Peipoch va rebre una distinció especial per haver dedicat 52 anys al món del futbol, i haver passat per la UD Taradell en totes les facetes possibles. Actualment, és el segon entrenador del primer equip del Taradell i entrenador dels Prebenjamins.

Foto: Federació Catalana Futbol

A l’acte hi va assistir l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer; el director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig; el directiu i delegat de l’FCF a Osona, Antoni Tañà; el subdelegat d’Osona, Pere Alsina; el delegat del CTA d’Osona, Jesús Ruiz; i el directiu de la Federació Jaume Plaza.

Foto: Federació Catalana Futbol
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments