Inici Actualitat Ràdio Taradell fa una crida als col·laboradors de tota la seva història...

Ràdio Taradell fa una crida als col·laboradors de tota la seva història per un sopar el 29 de juny

0
COMPARTIR

Ràdio Taradell celebra, aquest any, el seu 35è aniversari. Va néixer el 23 d’abril del 1983. Com ha fet normalment per les dates més assenyalades, l’emissora municipal ho vol celebrar amb els seus col·laboradors, no només els actuals, sinó també els històrics. Així, es prepara un sopar de celebració per al divendres 29 de juny. Es farà a Can Costa a partir de les 9 del vespre.

El sopar serà a base de pa amb tomàquet i embotits, i estarà carregat de sorpreses per celebrar d’una manera divertida els 35 anys. El sopar està obert a tots els col·laboradors actuals de l’emissora, i també a totes les persones que n’han format part en algun moment o altre. Els interessats a venir només han d’enviar un correu a rtaradell@gmail.com concretar quants seran i portar 5 euros a la butxaca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments