Inici Actualitat El barri de Mont-rodon està de festa major aquest cap de setmana

El barri de Mont-rodon està de festa major aquest cap de setmana

0
COMPARTIR

L’Associació de veïns del barri de Mont-rodon de Taradell celebra a partir d’aquest dijous la seva festa major amb una varietat molt àmplia. El tret de sortida serà el pregó dijous a les 9 del vespre que anirà a càrrec del Xocolater de Taradell, amb rom cremat i xocolata al local social.

El divendres al vespre (21h) hi haurà una màster class de zumba a la pista, on s’hi farà el tradicional sopar popular a base de d’entrepans de botifarra. Allà mateix hi tindrà lloc la 6a edició del Mont-Rockdon, amb un doble concert. Primer actuarà el grup La Rateta ja no escombrava l’escaleta, i a continuació hi haurà el concert del grup de versions Tòxics Band.

Dissabte i diumenge molt actius

El dissabte estarà ple d’activitats. A les 10 del matí ja hi haurà una trobada de bicicletes clàssiques que realitzaran un petit recorregut circular pel barri. Mitja hora més tard començarà una matinal d’escacs al Pla del Gurri Xic. A les 11 hi haurà jornada de portes obertes a El Gurri Xic.

A les 12 del migdia s’organitzarà un maridatge de cerveses i embotits al Pla del Gurri Xic a càrrec del sommelier David Bofill, del Celler d’Osona. El preu és de 12 euros amb una durada d’una hora.

A partir de les 5 de la tarda hi haurà la tradicional missa al Pla de les Albes. I es continuarà amb una xocolatada i una contada de contes i taller de malabars amb Desperta Esprunes. A les 9 del vespre hi haurà sopar popular a la Pista amb bingo inclòs, per acabar amb ball a càrrec de l’Orquestre Route 66 i discomòbil.

El diumenge serà el torn per la popular biciaigua (10:30h), un Holi Festival amb festa de l’escuma a les 12 de migdia i un aperitiu popular a partir de 2/4 de 2 del migdia, que tancarà les activitats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments