Inici Actualitat El taradellenc Gerard Calm, amb l’equip de Zoo Studio, guanya tres premis...

El taradellenc Gerard Calm, amb l’equip de Zoo Studio, guanya tres premis Laus 2018 de disseny gràfic

0
COMPARTIR
L'equip de Zoo, amb Gerard Calm de blanc, al centre

Divendres 8 de juny es van lliurar els Premis Laus 2018 de disseny gràfic i comunicació visual. La gala, que complia la 48a edició, es va fer a la Barcelona Design Week, i es van premiar les propostes més creatives. Entre els premiats, un taradellenc. Gerard Calm, membre de l’equip Zoo Studio, va rebre tres premis Laus

En concret, es van endur un Laus Plata en la categoria de catàleg corporatiu, un Laus Bronze en la categoria element promocional, i també un Laus Bronze en la categoria de packaging.

Els premis Laus són els guardons més importants d’Espanya a nivell de disseny gràfic. Cal mencionar també que el passat mes de maig, ja van ser guardonats amb el primer premi (Dieline award) en packaging sostenible en al certamen internacional The Dieline Awards que es va fer a Boston. El projecte premiat, titulat ‘El Tresor’, contenia una ampolla d’oli d’oliva verge.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments