Inici Actualitat Taradell acollirà dijous la Nit dels Campions 2108 de la delegació d’Osona...

Taradell acollirà dijous la Nit dels Campions 2108 de la delegació d’Osona de la Federació Catalana de Futbol

0
COMPARTIR

El Centre cultural Costa i Font de Taradell serà la seu aquest dijous al vespre de la Nit dels Campions 2018 que organitza la Federació Catalana de Futbol (FCF) arreu del territori. En aquest cas, engloba tots els equips de la delegació d’Osona.

Es tracta d’un acte on es lliuren els trofeus als equips de la comarca d’Osona, que han guanyat les seves respectives lligues, tant de futbol, futbol femení com de futbol sala. L’acte començarà a 2/4 de 8 del vespre i està previst també reconèixer alguna persona de la UD Taradell, com a club organitzador.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments