Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell inicia els tràmits per millorar l’accés a la urbanització...

L’Ajuntament de Taradell inicia els tràmits per millorar l’accés a la urbanització de La Roca

0
COMPARTIR

El ple municipal de l’Ajuntament de Taradell va aprovar dijous el projecte per millorar els accessos i alguns carrers de la urbanització de la Roca. Aquest era un compromís que es va prendre amb l’associació de veïns que es queixaven de la manca d’inversions a la zona. Els tres grups al consistori (PDeCAT, ERC i SI) van votar a favor del punt.

El pressupost 2018 ja preveia una partida, però s’ha augmentat per millorar alguns vials i, sobretot, els accessos. En total es destinaran uns 200.000 euros que serviran per renovar l’enllumenat i l’asfaltat dels carrers Vilalleons, l’avinguda de Santa Eugènia i inici del carrer Sant Marçal. El canvi més important es produirà a l’entrada, on hi ha les casetes, ja que s’enderrocaran i l’espai s’habilitarà per millorar la mobilitat de l’entrada a la urbanització.

Segons l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, “és el primer pas per anar reparant les coses que estan mes malmeses de la urbanització i es veu que hi ha voluntat de l’Ajuntament per anar-ne millorant més”. Malgrat tot, els tràmits d’exposició pública i període de licitació pública, faran que la millora es porti a terme a mig estiu o de cara al setembre. En els últims mesos hi ha hagut contactes constants entre Ajuntament i associació de veïns per trobar fórmules per millorar serveis de la urbanització, que han quedat desfassats.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments