Inici Actualitat El 34è Torneig de Futbol 5 Taradell penja el cartell de complet...

El 34è Torneig de Futbol 5 Taradell penja el cartell de complet d’equips una setmana abans

0
COMPARTIR
Foto: REM Images

El torneig de Futbol 5 de Taradell ha hagut de tancar inscripcions una setmana abans del previst. El motiu, arribar al màxim nombre d’inscrits que té previst l’organització del torneig. De fet, a finals de setmana passada ja s’havien esgotat la majoria de places i els equips van entrar en una borsa de reserva i l’organització ha pogut fer entrar una dotzena d’equips més.

Al torneig hi participaran un total de 117 equips, deu més que l’edició del 2017 que es repertiran en cinc categories: 9 equips de prebenjamí, 28 equips de benjamí, 28 equips d’aleví, 28 equips d’infantil i 24 equips de categoria cadet. Els partits es jugaran de dilluns a divendres a partir de les 7 de la tarda fins 2/4 de 12 del
vespre. Les finals es jugaran el dissabte 28 de juliol durant la tarda.

Nou sistema de competició a benjamí, aleví i infantil

Enguany com a novetats hi ha que els equips podran jugar a la superfície nova de gespa artificial que es va estrenar a l’abril i també el nou sistema de competició que s’implementarà a les categories benjamí, aleví i infantil. Així, amb l’objectiu que la competició sigui més igualada, es farà una fase per determinar el nivell dels equips i així evitar partits amb golejades molt àmplies.
En una primera fase de classificació els equips quedaran agrupats en grups de quatre i la primera setmana servirà per disputar els partits en forma de lligueta. D’aquí es passarà a una fase 2 on els
dos primers classificats de cada grup passaran a la categoria A, mentre que els dos últims ho faran a la categoria B. En aquesta fase cada categoria tindrà diversos grups (o els que cregui
l’organització en funció de les inscripcions) i es competirà amb el sistema habitual de lligueta. D’aquí sorgiran els equips que disputaran la fase final i la fase de consolació tant de la categoria A com de la B.

Aquest sistema es posarà en pràctica en les categories benjamí, aleví i infantil. En les edats cadet i prebenjamí el sistema de competició serà el de sempre.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments