Inici Actualitat Taradell debat sobre l’escola catalana en una xerrada i una botifarrada per...

Taradell debat sobre l’escola catalana en una xerrada i una botifarrada per recaptar donatius

0
COMPARTIR

La Plaça de les Eres de Taradell va acollir dissabte a la tarda una botifarrada per defensar l’escola catalana i per recaptar donatius pels presos polítics. Molts taradellencs s’hi van acostar per gaudir a mitja tarda dels jocs amb material reciclat de Guixot de 8.

Els presents podien també sopar a base d’un entrepà de botifarra i beguda, que ajudava a recollir diners que es destinaven íntegrament als presos polítics. Més tard, el cantautor Dami Álvarez va posar el toc musical.

Mentrestant, el divendres al vespre a la sala del mig del Centre cultural Costa i Font es va fer una xerrada-col·loqui sobre el model d’escola catalana. Amb la presència d’entre seixanta i setanta persones, la conferència va versar sobre diversos temes com s’ha instrumentalitzat l’escola arran del referèndum de l’1 d’octubre o com es va tractar aquella jornada a les aules.

Entre d’altres, temes es va exposar que s’ha intentat tocar un dels pilars bàsics de la societat catalana i que el col·lectiu docent s’ha sentit sol durant l’aplicació de l’article 155 en no haver-hi una administració activa al darrere. Hi van participar, entre d’altres, el taradellenc Davi Altimir, de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, Ramon Font, del sindicat de l’Ensenyament de Catalunya USTEC, i Joan Gallego de la Federació d’Educació de CCOO.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments