Inici Actualitat Alumnes de Les Pinediques i El Gurri participen a la cantata Cantània...

Alumnes de Les Pinediques i El Gurri participen a la cantata Cantània 2018 de Vic

0
COMPARTIR

Els alumnes de 5è de Primària de l’escola Les Pinediques de Taradell i també alumnes del col·legi El Gurri del barri de Mont-rodon van participar el passat 27 de maig a la Cantània que es va fer a l’Atlàntida de Vic. Es tracta d’una cantata participativa amb alumnes de primària d’Osona i del Ripollès.

Aquest any el text era de Serbi Belbel i la música de Lluís Vidal i la cantata es titulava ‘Partícules’. La d’enguany es centrava en l’origen de l’univers i la gran explosió que el va originar, a partir del qual es van coneixent tots els elements que es generen fins a la creació de la Terra.

Hi van participar 18 escoles amb un total de 760 alumnes, en tres sessions que van tenir lloc a l’Atlàntida de Vic. A continuació, podeu veure un fragment de la cantata:

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments