Inici Actualitat Unai Luque i Albert Urgell participen en diferents competicions de tennis taula

Unai Luque i Albert Urgell participen en diferents competicions de tennis taula

0
COMPARTIR

Unai Luque va poder participar a la Fase Nacional dels Jocs Escolars Esportius de Catalunya, celebrada a Tortosa en categoria d’Equips Benjamí Masculí a Tortosa. Fent parella amb el seu company d’equip, Quim Portet (TT Sant Vicenç), van assolir la quarta posició final després de ser segons de grup i perdre a semifinals i pel tercer i quart lloc. El jugador taradellenc va estar a punt de guanyar algun partit important però la sort no el va acompanyar.

Paral·lelament, el jugador vigatà del club taradellenc Albert Urgell va participar per primera vegada al Top-8 Intercomarcal, que es va disputar aquest dissabte passat a la tarda a les instal·lacions del TT Torelló. Pel que fa als seus resultats van ser discrets, ja que només va poder aconseguir una victòria dels set partits a disputar. Amb això va tenir un triple empat al capdavall de la classificació i va assolir la setena posició final.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments