Inici Actualitat Xerrada-col·loqui i botifarrada en defensa del model educatiu català a Taradell aquest...

Xerrada-col·loqui i botifarrada en defensa del model educatiu català a Taradell aquest divendres i dissabte

0
COMPARTIR

Un acte, organitzat conjuntament per Taradell, Santa Eugènia de Berga, El Brull, Balenyà i Seva, reivindicarà el model educatiu català aquest divendres. El centre cultural Costa i Font acollirà a partir de 2/4 de 9 del vespre una xerrada col·loqui.

A la sala del mig hi participaran el taradellenc Davi Altimir, de l’Associació de Mestres Rosa Sensat, Ramon Font, del sindicat de l’Ensenyament de Catalunya USTEC, i Joan Gallego de la Federació d’Educació de CCOO. L’acte està obert a tothom i estarà conduït per la periodista taradellenca, Mercè Cabanas.

Botifarrada el dissabte

Paral·lelament, la Plaça de les Eres de Taradell acollirà dissabte a la tarda (18:30h) una botifarrada per defensar l’escola catalana. Està previst que hi hagi jocs de Guixot de 8 i la música del cantautor Dami Álvarez. El preu és de 10 euros amb la beguda inclosa. Els tiquets anticipats es poden comprar a Can Vilaró. En cas de pluja es faria a can Costa.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments