Inici Actualitat El taradellenc Guillem Costa guanya el segon premi del certamen Lectura en...

El taradellenc Guillem Costa guanya el segon premi del certamen Lectura en veu alta de Sant Julià

0
COMPARTIR

L’alumne taradellenc del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès, Guillem Costa, va guanyar un premi del certamen Lectura en veu alta, que organitza Sant Julià de Vilatorta per a alumnes osonencs. En concret, l’alumne de sisè de Primària es va endur el segon premi en la categoria de Primària.

El certamen, que es va lliurar el passat dijous 31 de maig, va comptar amb la presència de 35 participants de diverses escoles i centres osonencs. Aquest concurs és diferent del que organitza la Fundació Enciclopèdia Catalana a nivell català.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments