Inici Actualitat El CP Taradell tanca una gran lliga amb una victòria clara contra...

El CP Taradell tanca una gran lliga amb una victòria clara contra el Josaleta

0
COMPARTIR

El CP Taradell va tancar aquest dissabte a la tarda la lliga a la Primera divisió espanyola amb una victòria clara contra el cuer, el Josaleta. Els taradellencs van guanyar per 7 a 3.

Malgrat la victòria clara, els visitants van sorprendre posant el 0 a 1 amb un gol als primers segons. Dani Rodríguez, però, va empatar als cinc minuts. A l’equador del primer temps, el mateix jugador i màxim golejador de la lliga, va fer el 2 a 1. El tercer gol de Rodríguez, de penal, semblava encarrilar el partit abans del descans, però el Josaleta va escurçar diferències pocs segons després.

Amb 3 a 2 es va arribar al descans i el partit va estar molt obert durant la segona part. El 4 a 2 no va arribar fins a 10 minuts pel final, obra d’Albert Benito. Pocs segons després, i a partir d’una blava dels visitants, Marc Soler va fer el 5 a 2. Els visitants van desaprofitar una falta directa i Dani Rodríguez, en canvi, la va transformar amb el 6 a 2 a falta de dos minuts i mig. Ja en els últims minuts un gol per cada equip, va posar el definitiu 7 a 3.

La victòria fa que el CP Taradell hagi acabat la lliga en cinquena posició amb 41 punts, a 4 punts de l’ascens a l’OK Lliga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments