Inici Actualitat La UD Taradell tanca la lliga sisè i amb un empat amb...

La UD Taradell tanca la lliga sisè i amb un empat amb el Manlleu B

0
COMPARTIR

Empat a 2 entre el Tercera Catalana de la UD Taradell i el Manlleu B aquest dijous, en partit avançat. Era l’últim partit de la lliga i l’empat fa que el Taradell hagi acabat en sisena posició, després d’una bona temporada.

Pel que fa al partit, els taradellencs no van jugar bé durant el primer temps i només van reaccionar als últims cinc minuts. Al minut 5 els manlleuencs es van avançar amb una arribada per la dreta, després d’una pèrdua al mig del camp. Els visitants van perdonar al minut 12 quan amb Ges batut, Marc Font va salvar in extremis amb el peu. Les arribades manlleuenques eren constants, davant un Taradell que no va fer el primer xut fins al minut 34 en una arribada d’Ignasi per la dreta. Tala va haver de ser substituït per lesió. Al minut 42 Canó va estar a punt de marcar en una passada de Muntal i on el xut va ser desviat per un defensa.

La segona part va tenir més presència taradellenca. Als primers minuts sense res a destacar. L’ocasió més clara un xut de Marçal que es va estavellar a la base del pal. Era el minut 68. L’empat va arribar al minut 75 en una passada enrere de Canó que Marçal va enviar al fons de la xarxa. El Taradell va arriscar i el Manlleu va trobar l’1 a 2 al minut 79 en un xut exterior afortuntat que va desviar un defensa.

Ja a la part final va arribar l’empat a 2 en un gran gol de falta directa de Khali. A l’últim minut en una jugada embolicada, el Taradell va fregar la remontada, però no hi va haver temps per res més. Repartiment de punts i el Taradell que tanca la lliga amb 56 punts i en sisena posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments