Inici Actualitat La 10a Festa de l’esport de Taradell se celebrarà el 2 i...

La 10a Festa de l’esport de Taradell se celebrarà el 2 i 3 de juny

0
COMPARTIR

Per 10è àny consecutiu l’Ajuntament de Taradell, en col·laboració amb diferents entitats esportives, programa la Festa de l’Esport. Ho farà el cap de setmana del 2 i 3 de juny amb quatre activitats per a diferents públics.

La novetat serà un tobogan aqüàtic instal·lat al Carrer Ramon Pou que, juntament amb inflables, refrescarà als més menuts d’una manera divertida. Serà el diumenge a partir de les 11 del matí.

Però les activitats ja començaran dissabte. A les 9 del matí tindrà lloc la 2a Ruta guiada ‘Descobrint el nostre patrimoni cultural’, que tan èxit va tenir en la seva estrena. En aquest cas, però, la caminada recorrerà espais com la riera de Taradell i els seus molins i rescloses. La sortida tindrà lloc des de la Font Gran amb un recorregut d’uns sis quilòmetres i parada intermitja amb esmorzar.

A la tarda, al bosc del Pujoló tornarà a fer-se la cursa d’obstacles per a tots les edats, que ha tingut molt èxit els últims anys. L’activitat començarà a 2/4 de 5 de la tarda i una hora abans ja es podran tramitar les inscripcions. Es tracta que els participants superin diverses proves d’habilitat, força i agilitat.

Finalment, diumenge a les 6 de la tarda es farà el lliurament dels premis als millors esportistes de Taradell en l’habitual gala al Serrat del Figaró amb àpat inclòs.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments