Inici Actualitat La UD Taradell tanca la lliga aquest dijous a les 20:30h contra...

La UD Taradell tanca la lliga aquest dijous a les 20:30h contra el Manlleu B

0
COMPARTIR

L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell tancarà la lliga 2017-2018 aquest dijous a 2/4 de 9 del vespre al camp de la Roureda davant del Manlleu B. Els taradellencs avancen el darrer partit de la temporada, sense res en joc i amb la sisena plaça com a posició final.

L’equip taradellenc, que suma 55 punts, podria tancar una bona temporada amb una victòria davant del filial manlleuenc. Després d’aquest partit ja començarà a planificar la propera temporada amb la seguretat de la continuïtat de l’entrenador, Gerard Pallarès, a la banqueta taradellenca.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments