Inici Actualitat La Biblioteca de Taradell proposa divendres una activitat del Club Super 3

La Biblioteca de Taradell proposa divendres una activitat del Club Super 3

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font de Taradell participarà aquest dijous al vespre a la Supernit a les biblioteques. Es tracta d’una activitat organitzada pel Club Super 3 que busca conscienciar als més petits sobre la importància de la lectura.

L’activitat tindrà lloc de 8 a 9 del vespre i les places ja estan exhaurides. Es tracta d’una aventura simultània i transmèdia per a tot el territori on els nens i nenes participants ajudaran la Matoll i la Nenúfar a sortir de la biblioteca de la casa de la família del Super 3 on han quedat tancades pel malvat Senyor Pla.

Hi participaran més de 150 poblacions i 270 biblioteques municipals.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments