Inici Actualitat El CP Taradell empata a Vilanova, però diu adéu a l’ascens a...

El CP Taradell empata a Vilanova, però diu adéu a l’ascens a Ok Lliga

0
COMPARTIR

Empat insuficient del Club Patí Taradell a la pista del CP Vilanova aquest dissabte al vespre. L’equip taradellenc va desaprofitar un 0 a 3 a favor al marcador i l’empat no li val per seguir aspirant a l’ascens a l’Ok Lliga.

El CP Taradell va controlar la major part del partit, però va arribar cansat a la part final. El 0 a 1 va arribar en una falta directa que va transformar Dani Rodríguez. Els locals van avisar en una altra directa que van enviar al pal. A tres minuts pel descans, Marçal Casadevall va fer el 0 a 2.

A la segona part, al minut 10 va arribar el 0 a 3 de Marc Soler, que semblava sentenciar el matx. Però un gol dels locals un minut i mig després va donar-los ales. A falta de cinc minuts va arribar el 2 a 3. I l’empat va arribar a tres minuts pel final en una falta directa. I, fins i tot, després d’una blava a Marçal Casadevall els locals van poder fer el gol de la victòria en una nova falta directa. La bola va anar al pal.

L’empat fa que el CP Taradell sumi 38 punts, però es quedi a quatre punts de la tercera posició que dona ascens a l’Ok Lliga. I només queda una jornada.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments