Inici Actualitat Per novè any el Col·legi Sant Genís i Santa Agnès fa la...

Per novè any el Col·legi Sant Genís i Santa Agnès fa la caminada intergeneracional

0
COMPARTIR

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès ha celebrat aquest divendres la novena edició de la caminada intergeneracional. Hi han participat quasi 300 persones, entre alumnes del centre i avis i àvies.

L’objectiu de la iniciativa, organitzada pels alumnes de 4t de Primària, és guadir de l’entorn de Taradell mentre alumnes i gent gran s’interrelacionen. El recorregut de la caminada ha passat, sortint del col·legi, pel Càmping La Vall fins a l’Esquís on s’ha fet l’esmorzar de germanor. La tornada a l’escola s’ha fet per la banda del Furriol i Castellets.

Cal destacar la col·laboració dels agents de Protecció Civil Taradell i els agents de la Guàrdia Municipal vetllant per la mobilitat i de membres del Centre Excursionista Taradell. També hi ha col·laborat l’AMPA del col·legi el Forn Sant Sebastià.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments