Inici Actualitat L’Ajuntament de Taradell retira la pista d’skate de la zona del pavelló

L’Ajuntament de Taradell retira la pista d’skate de la zona del pavelló

0
COMPARTIR

Ja no hi ha pista d’skate a la zona del pavelló de Taradell. L’Ajuntament de Taradell ha decidit retirar l’equipament esportiu davant les queixes d’alguns veïns de la zona a qui generava molèsties.

Recordem que ja al 2015, dos i mesos i mig després d’instal·lar la pista d’skate, l’Ajuntament es va plantejar la seva retirada per l’incivisme d’alguns joves que feien ús de l’espai. Bàsicament, perquè de nit generaven molèsties, deixaven deixalles i havien malmès algun mobiliari urbà.

L’Ajuntament de Taradell està buscant una nova ubicació per instal·lar la pista d’skate amb l’objectiu que el nou espai no pugui causar molèsties. De moment, però, no es té clar la zona i no hi ha res decidit.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments