Inici Actualitat La UD Taradell continua sense reaccionar i perd a casa contra el...

La UD Taradell continua sense reaccionar i perd a casa contra el Torelló

0
COMPARTIR

Derrota per la mínima de la UD Taradell de Tercera Catalana davant del Torelló, en un partit fluix. Els taradellencs, mancats d’intensitat, van fer mèrits, però, per empatar el partit, però van tenir encert de cara a porteria i els pals ho van impedir.

El partit va començar amb una tònica que es va repetir durant tots els minuts. El Taradell sense massa agressivitat i poc convenciment, davant un Torelló que semblava més disposat a guanyar. Al quart d’hora els visitants van tenir una ocasió claríssima en una arribada pel centre i amb xut desviat, quan semblava que el més fàcil era marcar. L’avís taradellenc va arribar al minut 24 amb un xut de falta que va tocar a la part exterior del pal dret. Res més a destacar fins al minut 45 en un córner perillós del Taradell que no va trobar una bona rematada.

El segon temps es va començar amb una ocasió clara del Taradell. Jugada de Marçal per l’esquerra que acaba amb un xut que desvia el porter i el posterior xut de Canó surt desviat. I de l’1 a 0 es va passar al 0 a 1. Pilota llarga del porter que baixa un jugador torellonenc, que ningú pressiona, i acaba cedint a la dreta perquè la centrada trobi per l’esquerra un torellonenc que cedeix de nou per marcar a plaer. Poc després al minut 60, reiterades protestes d’un jugador visitant per una decisió arbitral encertada va acabar amb vermella directa.

Però, el Taradell no va aprofitar la superioritat. Els locals, molt passius, van veure com els torellonencs eren els qui arribaven amb més perill. Fins a l’últim quart d’hora el Taradell no va fer mèrits per marcar. Oller amb una falta enviava la pilota al travesser i el Torelló salvava els rebots in extremis. Al 82 era Font qui en una jugada embolcada enviava la pilota al travesser. I al 88 Font, de nou, rematava una centrada de Cassany i només una gran parada del porter evitava el gol.

Ja al minut 90 unes noves protestes feien que un jugador del Torelló veiés la segona i fos expulsat. Però no hi va haver temps per res més i el Taradell va sumar la quarta derrota consecutiva. Un conjunt taradellenc que ja espera el final de lliga i continua amb 52 punts a la sisena posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments