Inici Actualitat Mariona Conde guanya el 7è Concurs de cartells del Dia internacional contra...

Mariona Conde guanya el 7è Concurs de cartells del Dia internacional contra la violència de gènere

0
COMPARTIR

La taradellenca Mariona Conde va guanyar el premi del 7è Concurs de cartells del Dia Internacional per l’eliminació de la violència vers les dones. Ho va fer amb un cartell que portava per lema ‘Jo no moro per tu’.

Cartell guanyador

Aquest concurs que, per primera vegada també comptava amb un concurs de microrelats, pretén sensibilitzar i conscienciar la població sobre les violències masclistes per eradicar-les. El premi al millor microrelat va ser per Elena Crespi amb ‘Mai és tard per a descobrir el vermell’. També hi va haver dos accèssits en aquest apartat.

Els guardons es van donar al Museu del Ter de Manlleu. Els concurs són convocats per l’oficina del VicDones-SIAD Osona, SIAD Manlleu, l’àrea de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Torelló i el Programa d’Igualtat de la Mancomunitat La Plana.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments