Inici Actualitat Jaume Cunill és tercer a l’Individual B a la fase final del...

Jaume Cunill és tercer a l’Individual B a la fase final del Circuit d’individuals de tennis taula

0
COMPARTIR

Fins a set jugadors del TT Mont-rodon van participar aquest dissabte passat a la tarda a la Fase Final del Circuit d’Individuals TTI que s’ha disputat a Sant Quirze Safaja. En aquest torneig va destacar el tercer lloc final de Jaume Cunill en l’Individual B, després de ser primer a la fase de grups i només perdre a semifinals davant el que seria el campió, Manolo Carmona del CTT Arbúcies. A l’últim partit va vèncer a Quim Portet del TT Sant Vicenç-Borgonyà per 3 a 1 amb un gran partit.

També en el Nivell B hi van participar en Werner Howad que també va fer el seu millor torneig de la temporada i va ser cinquè, i en Guillem Riera que després de ser tercer a grups, va finalitzar en desena posició final.

Al Nivell A hi havia quatre representants del TT Mont-rodon, i només en Jordi Forcada es va classificar per la lluita dels vuit primers llocs i va acabar en una bona cinquena posició. Albert Urgell va ser tretzè, Sacha Cardozo catorzè i en Rafel Montenegro setzè.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments