Inici Actualitat La Festa del Civisme de Taradell complirà dissabte la 10a edició

La Festa del Civisme de Taradell complirà dissabte la 10a edició

0
COMPARTIR

Per desè any consecutiu l’Ajuntament de Taradell organitza la Festa del Civisme. Tindrà lloc aquest dissabte al matí al bosc del Pujoló amb l’objectiu de sensibilitzar sobre una correcta tinença dels animals de companyia.

Com és habitual, hi haurà activitats matinals que començaran amb una xocolatada popular a les 10 del matí. Durant tot el matí també s’anirà fent el concurs de dibuix ràpid amb premis per asl tres millors de diverses categories, segons l’edat.

A les 11 començarà el concurs de mascotes on després d’una petita desfilada es valorarà la més eixerida, elegant i més taradellenca. També es farà una demostració de talents o habilitats. La Festa es tancarà amb un espectacle infantil a càrrec de la companyia La Serpentina.

La festa està organitzada per la Regidoria de Serveis Socials i Ciutadania de l’Ajuntament de Taradell i la Mancomunitat La Plana amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona. En cas de pluja, es farà al Centre Cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments