Inici Actualitat Les cobles Els Lluïsos i la Genisenca de Taradell versionen en format...

Les cobles Els Lluïsos i la Genisenca de Taradell versionen en format sardana el famós ‘Viva Puigdemont’

0
COMPARTIR
Els Lluísos amb en Xevi Capdevila interpertant "Navegant per la història"

La Cobla Lluïsos de Taradell és prou coneguda, ja que és la cobla més antiga de Catalunya amb 141 anys d’història. La Cobla sempre s’ha caracteritzat per adaptar-se als nous temps. Ja ho va fer en el llibre-cd del 140è aniversari on presentava una quinzena de peces sardanístiques per a cobla amb gran varietat d’estils i repassant la història catalana.

Ara s’ha atrevit amb un tema que s’ha fert viral. Aquest cap de setmana, la Cobla Lluïsos actuava a l’Aplec de Collsuspina i allà s’hi va poder escoltar l’adaptació sardanística de la cançó tradicional alemanya ‘Es tanzt ein Bi Ba Butzemann‘, més coneguda per la cançó del ‘Viva Puigdemont’.

Però, resulta que l’altra cobla de Taradell, la Genisenca, també l’ha versionat. Ho va fer l’1 de maig a Tossa de Mar.

Aquí podeu sentir fragments de les dues cobles:

Vídeo de la Cobla Genisenca

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments