Inici Actualitat La UD Taradell suma la tercera derrota consecutiva amb un gol en...

La UD Taradell suma la tercera derrota consecutiva amb un gol en l’últim minut a Llerona

0
COMPARTIR

L’equip de Tercera Catalana de la UD Taradell està arribant curt d’efectius a final de temporada. Aquest diumenge al migdia a Llerona l’equip taradellenc, amb moltes baixes, ha sumat la tercera derrota consecutiva. Un gol en l’últim minut i quan els taradellencs jugaven amb dos jugadors menys, ha sentenciat el partit.

Malgrat la derrota, l’equip taradellenc ha merescut molt més. A l’inici del partit ha disposat de tres bones ocasions per avançar-se després d’uns minuts de bon joc. Però ha faltat encert. En canvi, el Llerona ha fet l’1 a 0 al minut 29, just després de la lesió de Plade Puigdesens. Tot i això, els taradellencs han insistit i han aconseguit l’empat, mitjançant Font, al minut 40.

A la segona part, la igualtat s’ha mantingut fins que ha arribat la primera expulsió taradellenca. Pau Sanmartín ha vist vermella directa al minut 79. I dos minuts després, Tala ha vist la segona groga deixant els taradellencs amb només 9 jugadors. El Taradell ha aguantat com ha pogut fins a l’últim minut quan ha arribat el 2 a 1 del Llerona.

A falta de tres jornades els taradellencs sumen 52 punts i es mantenen en la cinquena posició, esperant acabar la lliga sumant el màxim de punts possibles.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments