Inici Actualitat Marc Trasserra, Isma Casadesús, Sandra Sánchez i Bàrbara Badosa guanyen una Cursa...

Marc Trasserra, Isma Casadesús, Sandra Sánchez i Bàrbara Badosa guanyen una Cursa dels Gitanos 2018 passada per aigua

0
COMPARTIR

Un total de 90 participants han acabat aquest diumenge la 8a edició de la Cursa dels Gitanos de Taradell, organitzada pel CET Enclusa i el Centre Excursionista Taradell. La prova, malgrat la pluja inicial, el fang i la boira, s’ha pogut desenvolupar amb total normalitat en la primera edició que es disputava a principis de maig. Hi havia 109 inscrits, però no tots han pres la sortida.

La cursa de 10 quilòmetres ha tingut 35 participants que l’han acabat. El torellonenc Isma Casadesús s’ha imposat en la categoria masculina amb un temps de 48 minuts i 17 segons, amb 3 minuts i 42 segons d’avantatge respecte al segon, Pau Lancis de La Garriga. El tercer classificat ha estat Sergi Balaguer, de Torelló.

En categoria femenina la victòria ha estat per la corredora d’Olot Bàrbara Badosa amb un temps d’1 hora i 36 segons. En segona posició a 2 minuts i 27 segons ha arribat Àfrica Pou de Barcelona. Tercera ha estat la gurbetana Anna Sabata. El primer local en aquesta distància ha estat David Solà, que ha estat quart.

Mentrestant, en la distància llarga, la de 22 quilòmtres, el triomf en categoria masculina ha estat per Marc Trassera amb un temps d’1 hora 30 minuts i 20 segons. Segon ha estat David Rovira a 5 minuts i 47 segons. La tercera posició ha estat per Arnau Serrabassa.

En categoria femenina la victòria ha estat per Sandra Sánchez amb un temps de 2 hores 6 minuts i 15 segons. Segona ha estat Mireia Garcia a 11 minuts i 6 segons. I tercera Elisabet Noguera. Els millors participants locals ha estat Lleïr Pladevall, que ha acabat quart, i Eisabet Campàs, quarta.

Consulta RESULTATS edició 2018

Podeu veure més imatges de la Cursa, clicant a la imatge:

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments