Inici Actualitat Arnau Sánchez, segon del nivell B a Sant Vicenç

Arnau Sánchez, segon del nivell B a Sant Vicenç

0
COMPARTIR

El jugador del CPE Taradell Arnau Sánchez va obtenir una meritòria segona posició del Nivell B en el torneig individual del Campionat Intercomarcal Escolar de tennis taula, que es va fer dissabte passat al Pavelló Municipal de Sant Vicenç de Torelló.

Després de quedar segon de grup a la primera fase de la competició, va avançar cap a la final fent bons partits, i allà no va poder davant el ripollès Ivan Cardona que el va guanyar 2 a 0. En aquest torneig també hi va participar Unai Luque que va quedar en cinquena posició del seu grup, tot i tenir un triple empat des del tercer al cinquè, i va acabar en la tercera posició final del Nivell C. La darrera prova del Campionat Escolar serà el dissabte 26 de maig a Arbúcies.

Mentrestant, dissabte passat a tarda es va fer el 9è Open Tennis Taula Memorial Jordi Castells i hi van prendre part 5 jugadors del TT Mont-rodon, que no van tenir una actuació gaire destacada. En Sacha Cardozo va ser el que va arribar més lluny al caure a vuitens de final, mentre que en Jordi Forcada, l’Albert Urgell i en Jaume Cunill ho van fer a setzens. En Werner Howad que va jugar la consolació, també va caure a primera ronda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments