Inici Actualitat La taradellenca Anna Ramírez ja porta dues victòries d’etapa a la Titan...

La taradellenca Anna Ramírez ja porta dues victòries d’etapa a la Titan Desert 2018

0
COMPARTIR
Anna Ramírez de vermell. Foto: Titan Desert

La taradellenca Anna Ramírez, que ja va guanyar l’edició 2017, ja ha aconseguit dos triomfs d’etapa a la Titan Desert 2018 després de quatre etapes. Concretament, va guanyar l’etapa d’aquest dimecres a l’sprint i també es va imposar en l’etapa de dimarts.

Anna Ramírez i Ramona Gabriel. Foto: Titan Desert

Malgrat aquestes dues victòries d’etapa, Ramírez continua segona a la general de la prova, per darrere de Ramona Gabriel, que va guanyar les dues primeres etapes. En l’etapa d’aquest dimecres, de 95 quilòmetres de recorregut, les dues principals candidates al triomf final es van marcar. Ara mateix estan separades per una diferència de 5 minuts i 27 segons i, per tant, les dues últimes etapes seran decisives per determinar quina serà la vencedora en la categoria femenina.

Anna Ramírez ja va guanyar la Titan Desert del 2017 i també la del 2015

L’etapa d’aquest dijous pot ser clau, ja que l’organització no facilita tracks als participants i només punts de pas obligatoris. Per tant, la navegació és vital. A més, com a novetat, els primers classificats surten separats per 30 segons i els primers a arribar tindran bonificació.

Cal destacar que també hi ha la presència d’un altre taradellenc, Roger Tuneu. Després de participar-hi en solitari l’any passat, enguany formava part d’un projecte per acompanyar el jove Àlex Roca a la Titan Desert com a la primera persona amb paràlisi cerebral en participar. Aquest dimecres, però, Àlex Roca va abandonar a mitja etapa per problemes de deshidratació. En Roger continua fins al final.

La Titan Desert compleix la 13a edició i compta amb més de 600 partiipants. En total hi ha sis etapes amb 619 quilòmetres cronometrats entre dunes del desert.

Rogert Tuneu a l’esquerra de tot
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments