Inici Actualitat Divendres s’enceta el 34è Cicle de projeccions del Centre Excursionista Taradell

Divendres s’enceta el 34è Cicle de projeccions del Centre Excursionista Taradell

0
COMPARTIR
CC BY-NC-ND: bogavanterojo

Durant tot aquest mes de maig, la Biblioteca Antoni Pladevall i Font acollirà la 34a edició del Cicle de projeccions del Centre Excursionista Taradell. Com és habitual, hi haurà projeccions durant quatre divendres a partir de 2/4 de 10 de la nit.

El Cicle s’encetarà amb la projecció ‘Escalant la cua del drac’, centrada en l’ascensió d’Òscar Cadiach al Broad Peak (8.047 metres), convertint-se en el primer català en coronar els 14 vuit mil sense oxígen suplementari. La projecció comptarà també amb la presentació de llibre d’Edu Sallent ‘Els 14 vuitmils d’Òscar Cadiach i Puig’.

 El Cicle també té previst tres projecccions més: l’11 de amig amb ‘Cim al Teide’ de Josep Maria Parareda; el 18 de maig ‘Viu l’emoció de les curses de MTN més dures del món’ amb Roger Tuneu; i el 25 de maig amb ‘Estels del Sud: La travessa del Massís dels Ports amb cims i altres travesses circulars’ amb Ismael Monsonís.
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments