Inici Actualitat Tres taradellencs arriben a la presó d’Estremera en la iniciativa de córrer...

Tres taradellencs arriben a la presó d’Estremera en la iniciativa de córrer des de Catalunya pels presos polítics

0
COMPARTIR

Tres taradellencs han arribat aquest dilluns a la presó d’Estremera, formant part de la iniciativa ‘Kms per la Llibertat‘. Un repte esportiu que va començar el 27 d’abril per fer corrent tot el recorregut des de Catalunya fins als centres penitenciaris on hi ha presos polítics catalans.

El taradellenc Miquel Codony ha corregut l’últim tram de 10 quilòmetres i de nit, arribant a primera hora del matí a la presó d’Estremera. La iniciativa dividia els més de 700 quilòmetres de distància, en 10 sectors. Cada sector comptava amb 20 corredors que s’anaven alternant per completar els entre 50 i 65 quilòmetres per sector. D’aquesta manera, s’ha fet corrent tot el recorregut i també s’arribarà a la tarda a les presons d’Alcalá Meco i Soto del Real.

Fins a Estremera, col·laborant en la iniciativa, també hi havia dos taradellencs més, la Núria Vilaró i en Carles Furriols. Un cop arribats els corredors, els advocats dels presos els han rebut i han agafat els llibres que es regalen als presos. En el cas d’Estremera, el taradellenc Francesc Homs ha rebut els integrants de la iniciativa ‘Kms per la Llibertat’ i, juntament amb l’advocada i diputada d’ERC Ester Capella, ha estat qui ha entrat a la presó a lliurar els llibres a Jordi Turull, Oriol Junqueras, Quim Forn, Raul Romeva i Josep Rull. Llibres, amb pròleg i final elaborat per persones emblemàtiques, i dedicat per tots els participants en el projecte.

Foto: Isaac Peraire
COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments