Inici Actualitat L’Espanyol repeteix triomf al Torneig internacional aleví de futbol TAR edició 2018

L’Espanyol repeteix triomf al Torneig internacional aleví de futbol TAR edició 2018

0
COMPARTIR

Per segon any consecutiu el RCD Espanyol es va adjudicar el Torneig internacional de futbol aleví TAR. L’equip periquito es va imposar aquest diumenge a la tarda al FC Barcelona per 2 a 1 en una final molt igualada i on els blanc-i-blaus van remuntar a la segona meitat

L’equip periquito s’havia desfet a les semifinals del Reial Madrid, després d’empatar a 1 i imposar-se a la tanda de penals. Mentre que el Barça va derrotar per 2 a 0 al Mallorca a les semifinals.

El Torneig, que complia la tercera edició, va comptar amb 36 equips participants que es van distribuir en tres seus: Taradell, Santa Eugènia de Berga i Sant Miquel de Balenyà. A la fase final s’hi van classificar els equips amb més prestigi. Juntament amb Barça i Espanyol, també la van disputar l’Atlètico de Madrid, el Reial Madrid, el Mallorca o el Girona. D’entre els equips internacionals, van destacar el Honka (Finlàndia) i el NDSL Dublín (Irlanda). També hi havia participació de França (St. Co Locminé i Louedac OSC), de Finlàndia (Käpylan Pallo), d’Irlanda (St. Francis) i de Japó (Japan United i Shonan SS).

Participació taradellenca

Al Torneig també hi va haver participació taradellenca amb dos equips. El Guilleries FC, amb jugadors taradellencs, va ser una de les sorpreses, colant-se entre els 16 millors. Després de ser tercer del seu grup, on va empatar a zero amb l’At. Madrid i va guanyar als finesos Käpylan Pallo, va perdre als vuitens de final contra el Girona per 3 a 0.

L’altre equip taradellenc, la UD Taradell, no va passar a la fase final en quedar sisè del seu grup. I diumenge va disputar una fase de consolació. Tots els partits els va disputar a Sant Miquel de Balenyà. Al grup de diumenge va quedar segon, sense perdre cap partit i en l’últim partit va imposar-se al Gramenet.

Cal destacar que durant els dos dies de torneig es van disputar uns 150 partits. Diumenge la climatologia no va acompanyar, amb fases de molta pluja i fred, però els horaris es van complir. A Taradell, el Centre cultural Costa i Font era el punt on es servien els àpats pels equips que jugaven a la Roureda, gràcies a la col·laboració d’una àmplia xarxa de voluntaris.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments