Inici Actualitat La UD Taradell surt golejada del camp del Sant Feliu de Codines

La UD Taradell surt golejada del camp del Sant Feliu de Codines

0
COMPARTIR

Partit avançat a aquest divendres a la nit del Tercera Catalana de la UD Taradell al camp del Sant Feliu de Codines. L’equip taradellenc, amb moltes baixes, ha tornat a rebre cinc gols per segona jornada consecutiva. Els taradellencs han perdut per 5 a 1 en una mala segona meitat.

L’equip taradellenc ha començat el partit guanyant amb un gol matiner de Khali. Però ha estat un miratge. Amb pocs efectius, als quinze minuts Carrillo ha hagut de ser canviat pel juvenil Aguilar. Just abans els locals havien empatat. Amb el marcador d’1 a 1 s’ha arribat al descans.

Només començar, però, ha arribat el 2 a 1 pel Sant Feliu de Codines i ja no hi ha hagut reacció. Poc després del quart d’hora, ha arribat el 3 a 1 amb un equip taradellenc, que ja jugava amb el porter Nil, suplent, de jugador després de substituir Aguilar. Al minut 71 ha rebut el 4 a 1 i ja en l’últim minut el definitiu 5 a 1.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments