Inici Actualitat La Diada 2018 de Sant Jordi també se celebra a Taradell

La Diada 2018 de Sant Jordi també se celebra a Taradell

0
COMPARTIR

Taradell va sortir al carrer aquest dilluns per celebrar la Diada de Sant Jordi 2018. A la tarda van tenir lloc la majoria d’activitats, més enllà de les parades de llibres i roses que es van poder veure durant tot el dia.

Al davant de l’Església Sant Genís es va començar amb una sèrie de tallers per confeccionar punts de llibre i amb jocs gegants, i amb la tradicional parada d’intercanvi de llibres, organitzada per ERC Taradell. Més tard, els més petits van poder gaudir d’un espectacle a càrrec de Xarop de Canya.

I la cloenda de la Diada es va fer a la Plaça de les Eres. Després d’arribar-hi en cercavila, allà hi va tenir lloc un concert de pop per a xics.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments