Inici Actualitat La UD Taradell rep cinc gols i perd contra el Sant Julià

La UD Taradell rep cinc gols i perd contra el Sant Julià

0
COMPARTIR

Derrota per 2 a 5 del Tercera Catalana de la UD Taradell davant del Sant Julià de Vilatorta, en un partit dominat pels visitants. El Sant Julià ja es va avançar al minut 10 de joc i al 13 ja guanyava per 0 a 2 davant un conjunt local inofensiu.

Als taradellencs els va costar una eternitat entrar en el partit, i a la mitja hora de joc van veure com els visitants feien el 0 a 3. La primera ocasió clara pel Taradell va arribar just després en un xut de Marçal a sobre el porter. Poc abans del descans, Pau va tenir una nova oportunitat, però al descans s’hi va arribar amb 0 a 3.

Just començar Oller va fer l’1 a 3 pel Taradell, rematant de cap una pilota. Just després Pau Anfruns va estar a punt de marcar en un xut arran de pal. El Sant Julià va avisar abans del quart gol, que va arribar al minut 64, sentenciant el partit. El cinquè va arribar de penal al minut 73. En els últims minuts el Taradell va fer el 2 a 5 final.

Després de la derrota el Taradell continua amb 52 punts en 29 jornades i a la cinquena posició.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments