Inici Actualitat Activitats de tarda a Taradell per celebrar el Sant Jordi 2018

Activitats de tarda a Taradell per celebrar el Sant Jordi 2018

0
COMPARTIR

Com és habitual en els últims anys, Taradell tornarà a tenir activitats per celebrar la Diada de Sant Jordi. Tornaran a concentrar-se a la tarda, a partir de les 5, amb una sèrie de tallers per confeccionar punts de llibre i amb jocs gegants.

El punt de trobada serà al davant de l’Església Sant Genís, on també hi haurà l’habitual parada d’intercanvi de llibres, organitzada per ERC Taradell. Al mateix espai, s’hi farà un espectacle per menuts a càrre de Xarop de Canya.

Cap a quarts de set hi haurà una cercavila per arribar fins a la Plaça de les Eres. Allà, hi haurà el plat fort. Un concert de pop per a xics a partir de 3/4 de 7 de la tarda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments