Inici Actualitat Els alumnes francesos de Contres tornen l’intercanvi a l’INS Taradell

Els alumnes francesos de Contres tornen l’intercanvi a l’INS Taradell

0
COMPARTIR

Els alumnes francesos que fan un intercanvi cultural amb estudiants de l’INS Taradell ja són aquí. Els 24 alumnes van arribar aquest dimarts al vespre i faran una estada fins dimecres 25 d’abril. En aquest sentit, tornen la visita que 24 alumnes de 4t d’ESO de l’INS Taradell van fer fa 10 dies.

Aquest dimecres al matí ja han pogut visitar la nau de Guixot de 8 a Taradell on han pogut jugar amb muntatges a base de material reciclat. També tenen previst visitar diferents espais i comerços del poble com Can Cassany, l’Alzinar de la Roca dels Tonis, o un taller de xocolata amb El Xocolater de Taradell. També visitaran l’església romànica de Santa Eugènia de Berga, la ciutat de Vic, el canal olímpic de Barcelona i la ciutat de Barcelona amb entrada al Parlament de Catalunya.

Està previst que la recepció oficial de l’Ajuntament de Taradell es faci el dimarts 24 d’abril a les 7 de la tarda a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font amb les participació de les famílies d’acollida. És el cinquè any que es fa aquest intercanvi cultural.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments